banner lisans
 tsf logo_2015
rb logo
Red Bull Chess Masters Fırtınası Güney Doğu Anadolu ile Devam Etti

dab redbullTürkiye Satranç Federasyonu ve Red Bull’un ortaklaşa düzenlediği Red Bull Chess Masters Turnuvalar serisi 12 Ekim Cuma günü Güney Doğu Anadolu Bölgesi ile devam etti.


Ülkenin 7 bölgesindeki satranç sporcularını dünyada ilk kez düzenlenen bir formatta buluşturan organizasyonda Güney Doğu Anadolu Bölgesi elemelerinden galip çıkan Muammer Atakan Yarar, Atıl Yücesoy, Yağız Değirmenci ve Zeynep Tofan 20 Ekim’de İstanbul’da tarihi dokusuyla dikkat çeken Sirkeci Garı’nda yapılacak büyük finalde Güney Doğu Anadolu Bölgesi’ni temsil edecek.

Benzersiz ‘yıldırım’ satranç formatıyla bir ilke sahne olan ve İç Anadolu, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Bölgesi elemeleri tamamlanan Red Bull Chess Masters turnuvalar serisinde bölge elemeleri Premium Chess tarafından özel olarak tasarlanan online satranç platformunda yapılıyor ve 18 Ekim’de sona erecek.

Hızlı tempoda yapılacak büyük final ise 20 Ekim’de İstanbul’da tarihi dokusuyla dikkat çeken Sirkeci Garı’nda gerçekleştirilecek.

İstanbul’daki büyük finalde 7 bölgeden 8 takım ve 8’i kadın 32 satranç sporcusu şampiyon olmak için mücadele edecek.

13 Ekim Cumartesi günü Marmara Bölge elemeleri ile devam edecek Red Bull Chess Masters’a kayıtlar her bölge turnuvasının olduğu gün saat 17.00'ye kadar sürecek

 
Turkish Chess Federation © 2018