banner lisans
 tsf logo_2015
rb logo
Red Bull Chess Masters'da Marmara'nın En İyileri Belli Oldu
mb redbullTSF ve Red Bull işbirliği ile düzenlenen Red Bull Chess Masters Turnuvalar serisinde Marmara Bölgesi elemeleri 13 Ekim Cumartesi günü gerçekleşti.

Ülkenin 7 bölgesindeki satranç sporcularını dünyada ilk kez düzenlenen bir formatta buluşturan organizasyonda Marmara Bölgesi elemelerinden galip çıkan Ataberk Eren, Bahadır Özen, Anar Aliakbarov ve Şeyma Zeynep İncecik 20 Ekim’de İstanbul’da tarihi dokusuyla dikkat çeken Sirkeci Garı’nda yapılacak büyük finalde Marmara Bölgesini temsil etmeye hak kazandı.

Benzersiz ‘yıldırım’ satranç formatıyla bir ilke sahne olan ve İç Anadolu, Doğu Anadolu, Güneydoğu ve Marmara Bölgesi elemeleri tamamlanan Red Bull Chess Masters turnuvalar serisinde bölge elemeleri Premium Chess tarafından özel olarak tasarlanan online satranç platformunda yapılıyor ve 18 Ekim’de sona erecek.

Hızlı tempoda yapılacak büyük final ise 20 Ekim’de İstanbul’da tarihi dokusuyla dikkat çeken Sirkeci Garı’nda gerçekleştirilecek.

İstanbul’daki büyük finalde 7 bölgeden 8 takım ve 8’i kadın 32 satranç sporcusu şampiyon olmak için mücadele edecek.

14 Ekim Pazar günü Ege Bölgesi elemeleri ile devam edecek Red Bull Chess Masters’a kayıtlar her bölge turnuvasının olduğu gün saat 17.00'ye kadar sürecek. 
 
Turkish Chess Federation © 2018