banner lisans
 tsf logo_2015
rb logo
Ege'nin Şampiyonları Belli Oldu
eb redbullTSF ve Red Bull işbirliği ile düzenlenen Red Bull Chess Masters Turnuvalar serisinde Ege Bölgesi elemeleri 14 Ekim Pazar günü gerçekleşti ve elemelerden galip çıkan Umut Erdem Gündüz, Emirhan Tarlabaşı, Fatih Çelikel ve Ebru Yapıcı, 20 Ekim’de İstanbul’da tarihi dokusuyla dikkat çeken Sirkeci Garı’nda yapılacak büyük finalde Ege Bölgesini temsil etmeye hak kazandı.

Türkiye'nin 7 bölgesindeki satranç sporcularını dünyada ilk kez düzenlenen bir formatta buluşturan ve Benzersiz ‘yıldırım’ satranç formatıyla bir ilke sahne olan Red Bull Chess Masters turnuvalar serisinde bölge elemeleri Premium Chess tarafından özel olarak tasarlanan online satranç platformunda yapılıyor ve 18 Ekim’de sona erecek.

Hızlı tempoda yapılacak ve 20 Ekim’de İstanbul’da gerçekleşecek büyük finalde ise 7 bölgeden 8 takım ve 8’i kadın 32 sporcu şampiyon olmak için mücadele edecek.

16 Ekim Salı günü Karadeniz Bölgesi elemeleri ile devam edecek Red Bull Chess Masters’a kayıtlar her bölge turnuvasının olduğu gün saat 17.00'ye kadar sürecek. 

Hemen kayıt olmak için tıklayın>>>  Redbull.com/chessmasters 
 
Turkish Chess Federation © 2018